Meet The Streets


Real El Canario + Dah Costah + MC Bizzey


Meet The Streets is je 2-maandelijkse dosis vette R&B, Dirty House en hiphop!

Ja hoor, het nieuwe Meet The Streets seizoen is weer begonnen!  Het belooft een jaar vol met lekkere R&B en Hiphop, exclusieve dj’s, verrassende live acts, en losgaande mensen te worden. Meet The Streets zal je ook in het nieuwe jaar niet in de kou laten staan, want op zaterdag 19 februari ben je weer van harte welkom om een dansje te wagen, een drankje te doen of gewoon te komen chillen in de oude vertrouwde Effenaar.

Om het jaar lekker te beginnen zal the one and only Real el Canario je trakteren op een exclusieve 2 hours set! Deze man weet keer op keer hoe hij de echte hiphopliefhebber uit zijn plaat moet laten gaan. Zijn unieke mixstijl van verschillende muziekstijlen die hij in elkaar over laat vloeien maakt hem geliefd bij een groot en divers publiek. Van disco tot merengue, van hip hop tot salsa en van R&B tot reggae, hij kan het allemaal.

De avond zal opgewarmd worden door Dj Dah Costah. Dit frisse en aankomend talent heeft met zijn fijne combi van urban en house al laten horen dat hij prima past bij de Meet the streets vibe. Daarnaast zal MC Bizzey de mic in gebruik nemen om de avond in goede banen te leiden. Met zijn smooth en creatieve vocals weet hij net dat beetje extra te geven aan een avondje Meet the streets.

Ben je klaar voor een nieuwe lading Urban? De echte liefhebbers zullen zich 19 februari allen verzamelen in de Effenaar, en er samen een heerlijk genietbaar avondje van maken. Het belooft dus weer een typisch gevalletje van ongegeneerd losgaan te worden!
Trek je stoute sneakers aan en kom het zelf ervaren op Meet the streets!