Milow


+ Martin and James


Milow

De succesvolle Belg Milow is terug met een fonkelnieuw album en reeks clubshows!

Milow mag je met gerust hart één van de hardst werkende en internationaal meest succesvolle artiesten noemen. De voorbije 3 jaar speelde hij 300 concerten in 20 verschillende landen, waaronder uitverkochte zalen in Amsterdam, Berlijn, Parijs, Luxemburg, Madrid, Zurich, Montreal, Wenen, en Stockholm.  De titel van zijn onlangs verschenen en derde studioalbum is ‘North and South’ en het werd door hemzelf samen met Jo Francken geproduceerd.

In de liner notes herkennen we bovendien gastbijdrages van Arne ‘Styrofoam’ Van Petegem en het Schotse singer-songwriter duo Martin & James. Dat album verschijnt in heel Europa en Quebec en zal nadien ook in Engeland, de Verenigde Staten, Australië en Latijns-Amerika te vinden zijn. Milow blijft natuurlijk die begenadigde singer-songwriter die folk met akoestische pop combineert. Zijn herkenbare stem, meeslepende verhalen en podiumprésence maken Jonathan Vandenbroeck  (want zo heet Milow   (  (want zo heet Milow eigenlijk) tot één van de grootste artiesten van Belgische bodem. Milow's nieuwe single 'You and Me' is net uit en die kan je hieronder alvast bekijken om in de stemming te komen voor zijn optreden in de grote zaal.
 
Martin and James
Soms heb je stemmen die matchen en nog minder vaak bezorgen die stemmen je kippevel. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Simon & Garfunkel. Wie denkt dat niemand in de buurt  kan komen van dat legendarische duo heeft het mis. De Britten Martin and James kunnen er namelijk ook wat van. Ze brengen je prachtige popliedjes aangedikt met warme harmonische vocalen. In een bedje van akoestische gitaren maar ook met een ingetogen bandje. De stemmen van Martin and James blijven niet alleen overeind, ze bezorgen je muzikaal genot. Alsof je met Milow al niet genoeg parels van popliedjes voorgeschoteld krijgt!