Frisofeest


Gezellig met een zachte Gay

Glitter en Glamour vierden hoogtij tijdens het spetterende Neon Glitter Kerstbal van de Effenaar vorige maand, maar dat wil niet zeggen dat alle sparkle nu weg is. De eerste vrijdag van de maand is Friso namelijk weer te vinden in de kleine zaal, en we stralen als nooit te voren in het nieuwe jaar!
Voor de nieuwkomers even een korte intro:

Het Frisofeest is zo’n 15 jaar geleden onstaan. Toen besloten we Eindhoven kennis te laten maken met een geheel nieuw, bijzonder dansfeest. Het werd tijd voor een feest met leuke muziek en een fijne ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen, opgezweept met goede en afwisselende muziek .... en zoiets was in Eindhoven nog niet te vinden. Zo gezegd, en ongeveer ook zo gedaan: Friso werd geboren!

Nu in 2011 zijn er inmiddels vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends langsgeweest die de voetjes van de vloer lieten gaan tijdens deze altijd gezellige party! Het motto van Friso is immers; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.... is nog steeds duidelijk aanwezig. Ook in 2011 staat het hebben van een divers publiek, een relaxte sfeer en heerlijke beatz hoog in ons hevig wapperende vaandel.
Door deze nonchalante formule heeft het Frisofeest zijn eigen schare trouwe fans gekregen. Uit alle hoeken van het land komen dezeFriso’s en Frisette’s om lekker ongedwongen te feesten. Dat laatste maakt het ook voor nieuwkomers een leuk laagdrempelig feest: Niets moet, (bijna) alles mag.
Kortom: maak het bezoeken van Friso iedere laatste vrijdag van de maand maar meteen onderdeel van je goedevoornemens!

Tot Friso!