Afgelast

Cosmo Jarvis


+ support


Cosmo Jarvis

Cosmo Jarvis maakt vrolijke en catchy popliedjes met een cynische knipoog!

Cosmo Jarvis komt oorspronkelijk uit New Jersey. Natuurlijk is die staat voortaan vooral bekend als achtergrond voor de fistpumpende spierbundels van Jersey Shore. Verwacht bij Cosmo Jarvis alleen niet van dit soort perikelen. Alhoewel het wel zo’n muzikale kameleon is, dat er misschien wel ergens een vuist in de lucht kan. En hij zou er de humor er ook wel van in kunnen zien.

Cosmo Jarvis woont namelijk al jaren in Engeland. En die droge Britse humor schijnt door in zijn teksten en muziek. Denk aan een The Streets met een ukelele of Just Jack op een skateboard in de volle zon. Zomerse, niets-aan-de-hand popmuziek met heerlijke cynische teksten.

Op London Calling in februari 2010 mocht hij twee keer optreden door de uitbraak van een vulkaan met een onuitspreekbare naam en pakte daar het publiek in met een show vol blokfluiten en homofiele piraten. Ook stond hij onder andere in het voorprogramma van Muse, Gabriella Cilmi, Gym Class Heroes, Panic at the Disco, en Reverend and the Makers. Dit rijtje laat goed de muzikale diversiteit zien van deze 21-jarige indiekid.