Girls love DJS


DJ Irwan + Jim Aasgier + Mirwais + RawEndz + Jaziah + David Gravell + MC VI + Hosted by Rain Petit


Zaterdag 11 december is het eindelijk zover, GirlsLoveDJs doet de lichtstad weer aan, en dat doen ze natuurlijk niet halfbakken! De Effenaar is sowieso deze nacht het warmste plekje van Eindhoven.

Met een combo van lokaal talent en GirlsLoveDJs residents is de perfecte balans gevonden voor een moddervet avondje knallen in de Effenaar. Uit wie bestaat die zieke mix van knalstof dan? Wat dacht je van DJ Irwan, de internationale superster DJ die een killer plaat maakte samen met Lil Wayne en big ass concerts opende van artiesten als Rihanna, Janet Jackson en Alicia Keys. De amazing GirlsLoveDJs residents Jaziah en Jim Aasgier, zij gingen eerder dit jaar al los op GirlsLoveDJs parties in Stockholm, Londen en Zurich oh en Amsterdam natuurlijk, waar ze ook komen, die boys gaan hard zo hard.

En dan misschien wel het belangrijkste deel van deze simpele doch effectieve brandbom, de local pappies: Mirwais, bekend van zijn residenties op Latin Brutality en NopeisDope. Het Electro/Eclectische duo: RawEndz wat op party’s heeft gestaan met Crookers, Laidback Luke & Bingo Players. En uiteindelijk David Gravell, deze jonge producer heeft zijn kwaliteiten al meerdere malen laten horen op labels als Bazooka en Sneakerz Muzik.

Om deze nacht in goede banen te leiden nemen MC V.I. en Rain Petit de mic ter handen en hosten je veilig dit feest door, easy does it. Op 11 december is de Effenaar ‘party central’, je bent gewaarschuwd.

Voor de mensen die zoiets hebben van, huh wat is GirlsloveDJs? GirlsLoveDJs wordt al bijna 10 jaar succesvol gehouden in binnen- en de laatste jaren ook het buitenland. DJs worden gevraagd om vooral hun favoriete tracks te draaien en mocht dat nodig zijn, buiten hun normale genre te stappen. Zo stond Tiësto al eens bij GirlsLoveDJs in Amsterdam een eclectische fidget/electro set te pompen en Laidback Luke Disco Classics te klappen. Alles kan en alles mag, zolang het resultaat maar Party schreeuwt.