Afgelast

Wouter Hamel (verplaatst naar 13 oktober)


+ Blistered


Show in het kader van zijn nieuwe album.

Wegens vertraging bij de release van Wouter Hamels nieuwe album is deze show verplaatst naar donderdag 13 oktober. Reeds gekochte kaarten voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe show.

Het werd tijd, Wouter Hamel gaat eindelijk weer eens touren in eigen land. Na vele omzwervingen in Duitsland, Spanje, België,  Frankrijk, Engeland, Japan en Korea is Hamel weer terug op het thuishonk. Na zijn bekroonde en platina albums 'Hamel' en 'Nobody's Tune' heeft de pop/jazz singer-songwriter zich opgesloten op de Betuwe om nieuwe muziek te maken. Dat levert weer een nieuwe, eigenzinnig nieuw Hamel-album op.

Deze clubtour die natuurlijk ook de Effenaar aandoet, is een viering van de release van het derde album van 1 van Neerlands meest unieke artiesten, die bekend staat om zijn geweldige live shows. Zorg er voor dat je er bij bent, want het zou zomaar weer eens even kunnen duren voordat hij weer in de buurt is.

In het voorprogramma staat Blistered, een duo dat bestaat uit Hamel-percussionist Gijs Anders van Straalen en Bobby Ruijgrok.