Uitverkocht

Effenaar Kids: Dirk Scheele


Huis, tuin en keuken liedjes


Nickelodeonserie Dirk Scheele nu ook live in de Effenaar!

De Huis, Tuin en Keukenavonturen van Dirk Scheele, die dagelijks worden uitgezonden op Nickelodeon, zijn vanavond ook live op ons Effenaar podium te bewonderen 

Dirk Scheele
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzenders Nickelodeon en Z@ppelin. Dirk heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Het Wonderwoud, Hé kijk’s, Vroem Vroem en Dikkie Dik, limonade met prik en Z'n leukste liedjes.

 

Muzikaal toversprookje rond een huis
Het kleurrijke huis van Dirk ziet er wat vreemd uit. Alles in het huis maakt geluid en over alles wat er te zien is, weet Dirk wel een liedje. 
Een boterhammenboogie, een wasmachineblues, een zingende fluitketeldong en een liedje over z'n allerliefste knuffel. Maar dan ontdekt hij dat het een toverhuis is, waarin alle huis-, tuin- en keukenspullen zomaar tot leven komen.
Ze maken geluiden, bewegen uit zichzelf en doen dingen die je niet van ze kent. Eerst schrikt Dirk, maar al snel ziet hij er de lol wel van in en begint mee te doen. Samen met z'n buurmeisje Joes en zijn tante Viola wordt dit een groot avontuur. En als alle dieren in huis uiteindelijk samen een liedje voor Dirk zingen wordt het zelfs een echt feestje waarbij alle kinderen in de zaal volop mee kunnen doen.