Neon Glitter Kerstbal


70's, 80's & 90's party


DJ's Jake van K. + Peter K + DJ's Mark + Jay Pee + Frisofeest in het café


Voor het 19e jaar presenteren we het befaamde Kerstbal!

Neon Glitter, oftewel de dresscode en sfeer van het Effenaar Kerstbal in twee woorden gevangen! Dit is een kerstbal zoals het hoort: Met glitters en glamour en natuurlijk veel muziek. Het Neon Glitter Kerstbal van de Effenaar is hét begin van een goede kerst! Dus pak je mooiste kleren alvast uit de kast (hint: met een chique uitdossing sla je zeker geen flater deze avond), zet je mooiste kerst-smile op en bereid je voor op een lekker feestje. Dit jaar met een spectaculair decor in beide zalen waar je boven in de grote zaal de leukste 80's en 90's hits hoort en ziet op de videoschermen, terwijl beneden de 70's regeren.

Buiten is het koud, maar binnen bij Neon Glitter zit je er, al dansend natuurlijk, warmpjes bij. De Effenaar pakt natuurlijk weer dik uit met een extra chique aankleding. Waan je in een omgeving met kroonluchters, glitter, glamour, fluweel en een kerstsfeer waarvan je nog maar moet bezien of die tijdens eerste of tweede kerstdag zelf overtroffen kan worden.

Tijdens Neon Glitter zal het cafe bevolkt worden door het Frisofeest. Iedere laatste vrijdag van de maand vindt dit feest voor homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en openminded friends plaats in een van de  zalen van de Effenaar en tijdens Neon Glitter op Kerstavond zal het cafe ditmaal Friso-Territorrium zijn. Glitter, glamour, neon, kerst, lampjes, kitsch .... dit spreekt natuurlijk niemand zo goed aan als de feestende Friso's en Frisette's. All we want for Christmas is Friso! Dus vleugeltjes om, galajurken aan, glitters in de haren, strak in de kerst make-up en op naar het cafe. Want deze kerst mag alles uit de kast... ook het publiek!