Afgelast

Adler's Appetite (Guns N' Roses)


Steven Adler speelt Appetite For Destruction


+ support


De originele Guns N' Roses drummer Steven Adler speelt vanavond met zijn band Adler's Appetite onder meer het volledige Appetite For Destruction album!

De Guns N' Roses fan van het eerste uur zal nog altijd met weemoed terugdenken aan het eerst album van deze wereldband.

Appetite For Destruction is een klassieker zoals ze nog maar zelden worden gemaakt. Het album staat vol met hits, die nog altijd even urgent en actueel klinken: Sweet Child O' Mine, Paradise City en Welcome To The Jungle.

Het verhaal van de ontwikkeling van de band is natuurlijk bij eenieder bekend. Drummer van het eerste uur is Steven Adler. Hij is volgens velen nog altijd dé drummer van GNR, ondanks dat hij de grote wereldwijde successen van de band nooit echt heeft meegemaakt. Tijdens de opnames van de Use Your Illusion albums werd hij namelijk uit de band gezet vanwege zijn overmatige drugsgebruik.

Hij is wél de drummer die verantwoordelijk is voor het drumwerk op Appetite For Destruction. Dat hij hier nog altijd met veel liefde op terugkijkt, zal vanavond ook duidelijk worden bij het concert van zijn huidige band Adler's Appetite. Naast wat eigen werk zal de band vanavond namelijk het volledige album gaan spelen.

Verwacht geen slappe coverband, maar een band met louter gerenommeerde muzikanten uit de LA scene. Een band die de songs oprecht en met verve brengt. Luister bijvoorbeeld naar de zanger Rick Stitch, die haalt de uithalen van Axl Rose zoals hij ze in 1987 op plaat zette met gemak, maar ook het gitaarwerk van Alex Grossi (voorheen Quiet Riot) mag er wezen!