Tribute2BobMarley


+ Ashwin Jaydee + rub-a-dub club afterparty


De beste Bob Marley tribute band stopt ermee. Vanavond kun je nog een keer genieten van alle hits van de onbetwiste koning van de reggae!

Met een gecombineerde theater- en clubtour neemt de formatie Rootsriders, beter bekend van hun Tribute2BobMarley livehows, afscheid van hun eerbetoon aan Jamaica's grootste reggaeartiest Bob Marley. Na 5 jaar vrijwel non-stop touren in binnen- en buitenland zet de formatie een punt achter het succesvolle project (het begon ooit met een uitverkochte eenmalige herdenkingsshow op Marley's 25e sterfdatum in 2006). Maar niet nadat nog een keer alles uit de kast getrokken wordt voor hun allerlaatste tour, de Bob Marley's Legend (A)Live Tour die op Marley's geboortedag in februari 2011 van start gaat en op zijn 30e sterfdatum op 11 mei in de Melkweg in Amsterdam met een speciale slotshow wordt afgesloten.

Dat het een irie feestje wordt, moge duidelijk zijn. Dat bewees de groep dan ook al drie keer eerder in de Effenaar. Na afloop wordt er gewoon doorgegaan tijdens de Rub-A-Dub Club afterparty. Wat een zwoele bende!