#WTF040


Fallen One + The Earphone Heads + Johnny Stardust


 

Vanavond bouwen we met alle online netwerken in Eindhoven een mooi feestje. Dit is de vernieuwde versie van het Twitterfeest van afgelopen april. Opnieuw konden bands zich aanmelden om de unieke gelegenheid te krijgen om in de Effenaar te spelen. Ruim 5200 stemmers brachten een stem uit op 1 van de 50 opgegeven bands! De drie winnaars zijn Fallen One,  The Earphone Heads en Johnny Stardust en zij zullen vanavond acte de presence geven. 

Het unieke is dat het niet alleen om muziek draait maar je kunt ook op een ontspannen manier kennis maken met je online vrienden en natuurlijk netwerken. Het cafe is open en daar was het de vorige keer erg druk. De toegang is gratis (je betaalt uiteraard wel voor de drank) en als het mee zit doen we ook nog iets moois met Het Glazen Huis.

Je moet drie slechts dingen doen.

1. je hier inschrijven: http://bit.ly/cU3R3i
2. naar de Effenaar komen (liefst al video'end, zie onder)
3. hieronder lezen wat voor moois we proberen te bewerkstelligen!

Graag tot zaterdag voor weer een uniek netwerkfeestje in Eindhoven! Zie ook de website: http://www.wtf040.nl

WTF040????

Op een dag besluit je om naar WTF040 te gaan. Je schreef je hier in: http://bit.ly/cU3R3i MAAR WAT DAN?

Dan maak je ineens deel uit van een geweldig co-creatie project! Co-creatie, dus je doet zelf ook gewoon mee. Niks ingewikkelds, het is immers feest. Film jezelf of je mede-feestgangers als je je voorbereidt op het feest. Schiet die video vol als je met je fiets, boot, auto of vliegtuig naar de Effenaar komt en blijf tapen in het muziek-walhalla van Eindhoven. Daar geniet je van de drie winnende bands en twee super toffe DJ’s. In het cafe praat en netwerk je met je mede-WTF’ers en na afloop vlieg, rijd, vaar of fiets je weer lekker naar huis. Met de winnende band (Fallen One - 1.150 stemmen) gaan we een videoclip opnemen. Bezoekers van het feest worden verzocht om zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te maken van ‘the road to WTF040’. Je klaarmaken, de rit naar de Effenaar, in de rij staan en de zaal in wandelen, het optreden bekijken en uit je plaat gaan. Het moet een boel amateur-footage opleveren, gewoon gemaakt met de smartphone of de compactcamera. Heeft z’n charme.
Het gelikte opnamewerk dat ongeveer de helft van het ruwe materiaal voor de videoclip moet opleveren wordt verzorgd door studenten van de filmacademie.
 

MAAR DAN ZIJN WE ER NOG NIET!

Van de winnende band wordt namelijk een video gemaakt. Die video wordt samengesteld met beelden die onder andere van jou afkomstig zijn. Vervolgens gaan we het nummer (en de video) verkopen. Jij gaat ons natuurlijk helpen met promotie en van de opbrengst bouwen we een nieuw feestje: de opbrengst gaat namelijk volledig naar Serious Request. Op een nader te noemen datum zullen we samen het bedrag aanbieden aan de 3FM jocks!
Dus spread the word en nodig je vrienden en vriendinnen uit!
 

De website, de twitterpagina, de flyer en het logo zijn al crowdsourcend tot stand gekomen, met dank aan respectievelijk @jwalphenaar, @dvalize en @kuijken74.

We gaan zien wat #WTF04 ons dit keer nog meer zal laten beleven, maar één ding is al zeker. Het wordt nog beter dan de eerste keer!