Afgelast

Gotcha! Allstars (verplaatst naar 3 juni 2011)


Nog één keer een lange avond uit je dak gaan met Gotcha! Allstars, tijdens de laatste shows van de huidige tour!

Vanavond voor de zevende keer in de geschiedenis in de Effenaar te zien: Gotcha! Iets meer dan negentien jaar nadat de funkgoden uit Haarlem voor het eerst hier op de planken stonden, betekent hun komst nog altijd dat je een extravagant muzikaal spektakel kunt verwachten. Een jaar geleden maakte het kleurrijke combo er een onvergetelijk feest  van. Dikke kans dat het daar nu ook weer in ontaardt.
Gotcha! Allstars maakt p-funk in de traditie van Parliament, Funkadelic en alle andere projecten van George Clinton. Laatstgenoemde werkte meermaals samen met de roemruchte band. Al ten tijde van de opnames van het magistrale debuut ‘Words And Music From Da Lowlands’ liet Clinton zich met graagte associëren met zijn Nederlandse vakbroeders.  
Net als deze eminent grise van de funk is Gotcha! Allstars gewend lekker lange concerten te geven waarin volop wordt gejamd. Na een avondje Gotcha! zit je ongetwijfeld helemaal in de flow die deze heren weten te veroorzaken. Strakke drums, fijne blazerssectie, funky scheurende gitaren, volle bassen en een ontiegelijk lekkere groove zijn hoofdingrediënten. In december geeft het gezelschap slechts drie spaarzame shows, dus mis deze kans op een goede portie funk niet!

Gerelateerde evenementen