Sex And The City 2


Officiele release tour


Roog + Mike van Loon + Greg van Bueren + Vj NYO + Fabulous Shaker Boys


Sex and the city 2, het vervolg op de succesvolle verfilming van de populaire tv serie bracht de kijker precies wat ze wilden: plezier, mode en vriendschap. En Sex and the City zou Sex and the City niet zijn als er niet een paar verrassingen op de loer lagen... Deze keer in de vorm van een glamoureus, zonovergoten avontuur dat hen uit New York voert naar een van de meest luxe, exotische en levendige locaties, waar het feest altijd doorgaat.

En nu gaat dat feest door met een spetterende tour die vanavond Eindhoven bezoekt! Ter lancering van de film op DVD en Blu- ray zal deze avond de Effenaar geheel in teken staan van Sex and the City.

Net als in de film staan feest, mode, muziek en de cocktails op deze avond centraal. Samen met jouw vriendinnen kunnen de voetjes van de vloer tijdens spetterende optredens van Roog, Mike van Loon en Greg van Buuren. En terwijl de dj’s voor de muziek zorgen, vullen de overweldigende visuals met beelden uit de film en tv serie de zaal en geeft Vj NYO je het echte SATC gevoel.

De wereldberoemde Fabulous Shaker Boys schenken speciale cocktails die met Baileys zijn ontwikkeld. Heel toepasselijk zijn deze cocktails geinspireerd op Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha.

Wil je jouw make-up laten restylen? Make-up artist, die met bekende artiesten en merken werken, zorgen ervoor dat je volgens de laatste trend uit de stoel stapt waarna je je met jouw vriendinnen door een professioneel team op de gevoelige plaat laat vastleggen!