Uitverkocht

K's Choice


+ Arid


K's Choice is helemaal terug van weggeweest!

Na een periode van afwezigheid is K's Choice dit jaar weer helemaal terug. De band rondom broer en zus Gert en Sarah Bettens scoorde in het verleden enorme hits met onder meer ‘Not An Addict’ en ‘Almost Happy’, die bij veel muziekliefhebbers in het geheugen gegrift zullen staan.

Nu is er een nieuw album, genaamd ‘Echo Mountain’, waarop de band zich duidelijk heeft hervonden. In een interview met nu.nl zegt zangeres Sarah Bettens: "Wij hebben een onbewuste harmonie. We doen op 'Echo Mountain' niet iets dat we nog nooit hebben gedaan, als Gert en ik beginnen te zingen heb je gelijk weer het vertrouwde K’s Choice-geluid. Wel hebben de pauzejaren ons enerzijds wat rust en anderzijds een grote berg nieuwe inspiratie opgeleverd”.

De band doet in 2011 slechts een beperkt aantal concerten. We zijn dan ook enorm blij dat K’s Choice de Effenaar aandoet tijdens haar voorjaarstour!

Speciale gast voor vanavond is niemand minder dan Arid. De Belgische band is geen onbekende voor K’s Choice, want ze stonden al vaker in het voorprogramma van Sara Bettens en co. Maar ook de lijst waarmee het viertal getoerd hebben is imposant. Zo mochten ze Europa al doorkruisen met onder andere Suede en Counting Crows. Niet heel vreemd, want al sinds eind jaren negentig ontroert zanger Jasper Steverlinck zijn publiek met een stem die gevaarlijk dicht tegen de schoonheid en helderheid van Jeff Buckley aanschurkt. Nummers als You Are, If You Go en Words waren vaste klanten op de radio en laten zien dat Arid onder andere Radiohead, Muse en Sigur Ros als invloeden rekent. Wonderschone muziek waarvan zelfs de ruwste bolster nog een brok van in zijn keel krijgt.