Meet the Streets


Real El Canario + Nizzle + Phalerieau + Dah Costah + MC Rain Petit


Meet The Streets is je 2-maandelijkse dosis vette R&B, Dirty House en hiphop!

Meet The Streets Starts Out Fresh Again!

Na allemaal festivals is het weer tijd voor een leuk clubavondje! Wanneer de avonden weer wat donkerder gaan worden, zorgt Meet the Streets nog steeds voor een warm gevoel. Vanavond maakt Meet the Streets weer een frisse start met het gezelligste feestje van Eindhoven! We kijken er nu al naar uit. Meet the Streets is taking things to the next level, met steeds nieuwe features en altijd een goede line-up is elk feest weer een belevenis.

De vaste delegatie DJ’s, die altijd garant staan voor een volle, dansende zaal is uiteraard weer aanwezig! Real El Canario en Nizzle zijn ondertussen geliefde artiesten op Meet the Streets.

Special Guest TV presentator Valerio Zeno begon enkele jaren geleden als DJ. Niet om naast zijn TV optredens meer geld te verdienen maar omdat hij al weg was van alles wat met draaitafels te maken had toen hij een kind was. Met een ware obsessie voor elektronische apparatuur en beats is het dan ook niet vreemd dat hij begon met draaien. Phalerieau is geen celebDJ maar heeft serieuze skills en een neus voor goede muziek.

Heb je de afgelopen keer gemist? Vanavond krijg je een herkansing! Degene die wel aanwezig waren, weten waar het over gaat. Zet dus een dikke kruis op 16 oktober in je agenda en zorg dat je het niet mist! Zoals je ziet, weer genoeg reden om 16 Oktober niet aan je neus voorbij te laten gaan. See you then!

Real El Canario
Nizzle
Phalerieau
Dah Costah
MC Rain Petit
 

Gerelateerde evenementen