DR'OP feat. Hey Today!


Hey Today! (DE, Kitsuné) + Stereobrow + The Longmen + Style Beats Liberation Front


BAM! De tweede editie van DR'OP staat voor de deur. Dat wordt weer beuken op de vetste electro and beyond.

Eindelijk is het dan weer zover! De tweede editie van Eindhoven’s rauwe dansavond staat gepland op zaterdag 6 November 2010: DR’OP #2! Na een succesvol en geruchtmakend debuut begin september van dit jaar, wordt er voor deze 2e editie eigenlijk pas echt goed uitgepakt.

Hey Today!
De headliner van deze 2e editie van DR’OP is het knetterende dj/producers-duo Hey Today! afkomstig uit Hamburg, Deutschland, jawohl! Met releases op het cult-label Kitsuné en Bang Gang Records mag het al duidelijk zijn dat dit serieuze knallers zijn. Mocht je nog niet overtuigd zijn: Tiga is een vaste fan en liet onlangs zijn classic ‘I know you gonna want me’ door Hey Today! remixen, en Busy P (ja, die baas van dat andere goddelijke label Ed Banger Records) maakte eigenhandig een remix van één van hun laatste tracks. ’t Geluk kan niet op voor onze Hamburger-boys want onlangs tekenden ze een nieuw contractje bij Lektroluv Records. Nu komt Hey Today! eindelijk eens de grens over, met platenkoffers vol lekkers!

Stereobrow
Verder zullen op deze avond de boys van Stereobrow hun debuut in de lichtstad maken. Vanuit Leiden komt dit duo met de fijnste en vooral ook nieuwste electro tracks, waarbij ze met hulp van wat house, techno en disco tunes een vette set neerzetten. Stereobrow’s motto is dan ook niet voor niets: Bodymoving!

Style Beats Liberation Front & The Longmen
Deze DR’OP avond wordt natuurlijk omlijst door de local-boys van Style Beats Liberation Front en The Longmen. Style Beats Liberation Front is hard op weg en vindt tijdens iedere set meer volgers aan zijn kant van het muzikale front: knetterende elektro met een vleugje disco. Dit recept bleek al eerder goed aan te slaan op SolarWeekend, vele Campingdisco’s en Aerial Club.
The Longmen is bijna het synoniem voor Eindhoven’s Electroclash duo. Je weet het ondertussen wel: Lowlands, STRP (dit jaar wederom!), vieze Vice feestjes… overal vind je deze lange heren met hun vuisten in de lucht en de voetjes van de vloer!

DR’OP #2 heeft dus weer heel wat in petto, want het gaat DR’OP in de Effenaar! Dat is wel gebleken!