Frisofeest


Iedere laatste vrijdag van de maand


Gezellig met een zachte Gay

Na een spetterend Friso XL in de grote zaal keren we op vanavond terug naar de kleine zaal en gaan we jullie laten zien dat size doesn’t matter.  Vanaf nu is Friso daar te vinden, maar dat maakt het zeker niet minder knallend. It’s not the size of the room, it’s the motion of the people ;)

Wat is dat Frisofeest dan eigenlijk?
Het Frisofeest is zo’n 15 jaar geleden onstaan. Toen besloten we Eindhoven kennis te laten maken met een geheel nieuw, bijzonder dansfeest. Het werd tijd voor een up to date party, leuke muziek, een fijne ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen, opgezweept met goede en afwisselende muziek .... en zoiets was in Eindhoven nog niet te vinden. Zo gezegd, en ongeveer ook zo gedaan: Friso werd geboren!

In de afgelopen jaren zijn er van vele homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends de voetjes van de vloer gegaan tijdens deze altijd gezellige party! Het motto is immers; Gezellig met een zachte Gay. En die zachte Gay.. is duidelijk aanwezig! Friso onderscheid zich door het ‘extreme’ achterwege te laten en zo te zorgen voor een divers publiek, een relaxte sfeer en heerlijke beatz. De sfeer wordt daardoor niet opgelegd door het feest, de sfeer wordt bepaald door de feestgangers zelf. Daarbij worden ze geholpen door de DJ’s. En wat voor tracks deze DJ’S ook draaien... gegarandeerd dat jij niet stil kunt blijven staan! Door deze nonchalante formule is het Frisofeest flink gegroeid en bekend geworden om zijn goede vibe. Daardoor komen de vele Friso’s en Frisette’s uit alle hoeken van het land om lekker ongedwongen te feesten. Elke laatste vrijdag van de maand zijn de Frisofeesters in de ooh zo hippe, stijlvolle en moderne Effenaar te vinden om tot in de vroege uurtjes te swingen!

Tot Friso!