Latin Brutality - Hot Brazilian Summer Edition


Shermanalogy (live) + D Rashid + René Amesz + Mirwais + Apster + Danny G + Hosted by Kal El + Live percussion by Andrei Russo


Het blijft nog even zonnig in het zuiden van het land. Latin Brutality heeft een gedegen reputatie opgebouwd op zomerse feesten. Je weet wel: die avonden met veel warmte, drank en liefde. D Rashid houdt ons nog even in zonnige sferen met zijn mix tussen soul, latin en house. Maar zwijmel niet te lang terug naar je vakantieliefdes, er moet namelijk ook gedanst worden. Latin Brutality … 25 September….”Hot Brazilian Summer Edition”. Zoals jullie het gewend zijn van Latin Brutality zal het weer een sensationele avond worden met Zuid-Amerikaanse invloeden. Deze keer zullen de Samba danseressen de Effenaar op zijn kop zetten … “and it Will Rock The House again” !

Deze keer trakteren wij jullie op de heetste, meest sensuele editie tot nu toe, met rauwe, hete beats geserveerd door niemand minder dan RENE AMESZ, MR. D RASHID, SHERMANALOGY (live), MIRWAIS, APSTER en Danny G !!! Dit samen met een live Samba danseressen, live percussion the Master of Ceremony is niemand minder dan MC Kal EL en om de avond compleet te maken zal onze aroma jockey zijn altijd warme, lekkere en vervoerende geuren weer door de zaal verspreiden waardoor je in tropische sferen waant .De Hot Brazilian Summer Edition” is to hot to handle.

Het is midden september de scholen zijn weer begonnen en iedereen is weer braaf aan het werk, maar de beats in de Effenaar deinzen maar door voor een lekkere nazomer.