Nope is Dope


Gregor Salto + Billy The Klit + Mirwais + Bassjackers + Apster + MC Goodgrip


Het befaamde house concept Nope is Dope is weer terug in Eindhoven!

Eindhoven here we come! Nope is Dope! Het duurde even maar  Nope Is Dope komt nu, op veler verzoek, Eindhoven weer eindelijk op z’n kop zetten! Van Bloemendaal naar Spanje en van Spanje naar Antwerpen, Burgas en Rimini, de grote vraag was echter: waar bleef Eindhoven?

Vanaf nu hoeft die vraag niet meer gesteld te worden en weten we het antwoord: op zaterdag 11 september trapt Nope is Dope af met een eerste editie in Effenaar Eindhoven en zal het die avond gelijk met zijn virus besmetten! Maar wees gewaarschuwd: Eenmaal besmet, is er geen weg terug, geen remedie, geen tegengif, je wilt gewoon niks liever meer! Ongekend los gaan op overheerlijke (Tech) House en Electro platen met een Minimalistiche touch: Eindhoven Are You Ready for this?

Nope Is dope – Karavaan dendert gewoon door en verlegt nu eindelijk haar grenzen naar Eindhoven! Nope Is Dope maakte de afgelopen 5 jaar furore in steden als Maastricht, Amsterdam, Rotterdam Antwerpen, Barcelona  en bovendien zomerse bestemmingen in Spanje, Italië, Turkije  en Bulgarije en  edities op het strand van Bloemendaal, waar ze maandelijks voor sfeervolle uitverkochte zalen zorgen! Ook in Eindhoven zal Nope Is Dope zijn naam waar maken en zorgen voor een onvervalste dikke samensmelting van een utzinnige crowd, stunning performances en superstar DJ’s. House, Minimal, Techhouse en Electro wisselen elkaar in dansbaar tempo af en zullen telkens weer voor extreme hoogtepunten zorgen!

Deze editie opent Nope Is Dope gelijk met dikke namen: Gregor Salto, Billy The Klit, Bassjackers, Mirwais, Apster en Mc goopgrip Verwacht aanstaande 11 september in effenaar  een clash van entertainment, show, HOUSE in de breedste zin van het woord, en natuurlijk opzwepende entertainment van de Nope Is dope! Koop je kaartje in de voorverkoop via de kanalen van de Effenaar of via de Nope is Dope website!