Limp Bizkit rehearsal


Exclusief voor de trouwe fans organiseert Limp Bizkit een openbare repetitie!


Hoe vet is dit! Exclusief voor de trouwe fan die een kaartje heeft weten te bemachtigen voor het concert op 18 augustus in de Effenaar alsmede voor het concert van 6 september in Heineken Music Hall, organiseert Limp Bizkit op 16 en 17 augustus twee openbare repetities in de Effenaar.
Het belooft een gezellige, intieme middag te worden. Grote kans dat er een mogelijkheid is om met de bandleden te spreken of samen op de foto te gaan. Bovendien is de bar geopend, zodat je niet de hele middag droog hoeft te staan.Hoe kun jij aanwezig zijn bij een van deze repetities?
Per repetitiedag kunnen slechts 250 mensen de repetitie bijwonen, er is dus maar beperkt plek! Als je de repetitie bij wilt wonen stuur je een e-mail naar info@effenaar.nl met als onderwerp 'Limp Bizkit repetitie 16 augustus' of 'Limp Bizkit repetitie 17 augustus' (afhankelijk van welke dag je wilt bijwonen).

Er zijn wat regeltjes:
- Je kunt je slechts voor een van de twee repetitiedagen inschrijven. Let op: je kunt alleen persoonlijk aanmelden, dus één persoon per mail.
- Geef bij het aanmelden aan of je een concert ticket hebt voor de Effenaar (18 augustus) of Heineken Music Hall (6 september)
- Je ontvangt van ons een bevestigings e-mail dat je op de speciale gastenlijst komt te staan.
- Entree is op basis van vertoon van je ENTREEKAARTJE (online kopers dienen uitgeprint kaartje mee te nemen) + je naam (die op onze gastenlijst staat). Geen entreekaartje bij + niet op de lijst = geen entree.
- Zorg dat je op tijd binnen bent: een half uur na opening is er geen toegang meer tot de zaal. De repetitie zal tot uiterlijk 18:00 uur duren.

Zorg dat je je snel inschrijft, het aantal plekken is beperkt!