Salt-n-Pepa


+ support + dj's


Salt-n-Pepa ken je uiteraard van de wereldhits 'Let's Talk About Sex' en 'Push It'!

Let’s talk about sex, baby! Dé woorden die we graag vaak in onze mond namen en  meezongen. Één van de grootste hits van de eerste vrouwelijke rapcrew van de hele wereld; Salt-N-Pepa.

Op Zaterdag 28 augustus in de Effenaar in Eindhoven, zal Salt-N-Pepa een fenomenale optreden laten zien. Na 10 jaar zullen de dames van Salt-N-Pepa hen grootste hits zoals “Let’s talk about sex”, “Push it”, “ Show Stoppa” en “Whatta Man” persoonlijk onder het publiek brengen.

Salt-N-Pepa, wist in de jaren ’80 en ’90 met grote successen meerdere Grammy Awards in ontvangst te nemen voor verschillende tracks zoals “None of Your Business”, “Push It en “Let’s talk about sex”.
De hit “Push it” van hun eerste album was de eerste rapsong die genomineerd werd voor een Grammy. Hiermee openden zij vele deuren voor succesvolle volgers zoals En Vogue en TLC. Het allereerste album van Salt-N-Pepa “Hot, Cool & Vicious” verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren en werden de dames “The Queens of Rap” in zowel de jaren ‘80 als in de jaren ’90.

Just Push It, Shoop and Talk about sex, baby!

Get your tickets now and “shake your thang!”