Uitverkocht

DeWolff


+ Starfucker


De jonge honden van DeWolff verbazen iedereen met hun geweldige 60's/70's rock

Na het geweldige optreden op Pinkpop heeft DeWolff zich definitief op de kaart gezet. Na het verschijnen van de debuutplaat 'Strange Fruits and Undiscovered Plants' eind 2009 ging het hard met het jonge trio. Diverse keren mocht de band aantreden bij De Wereld Draait Door en de plaat kreeg lovende kritieken in de pers. Maar het zijn vooral de live shows  waarbij het publiek massaal achterover slaat van ongeloof. De heavy psychedelische bluesrock wordt met dusdanige verve gebracht, dat je het een unicum mag noemen voor zulke jonge mannen.

DeWolff laat zich inspireren door muziek uit de sixties en seventies, waarbij bands als Cream, Led Zeppelin, Pink Floyd en Deep Purple belangrijke invloeden zijn. De songs krijgen live hun eigen, vaak half geïmproviseerde vorm, waarbij het niet raar is dat songs soms wel 15 minuten duren. De Wolff is een band die je live moet meemaken. Doe jezelf alvast een plezier en check deze video van Pinkpop! 

Starfucker
Support vanavond is het Beglische Starfucker. Deze jonge honden uit Leuven laten zich inspireren door bands als Nirvana, Hole en Foo Fighters, maar als we de bio moeten geloven zijn sommige leden ook helemaal wild van emo en zelfs Opeth. Al hoor je die laatste dan weer niet terug in de muziek. Muzikale allesvreters, dat zijn de jongen en meiden van Starfucker!