The Jim Jones Revue


+ The 101's


Dit is het type mengelmoes van rock, punk en garagerock waarbij je op zaterdagavond geheid uit je plaat kunt gaan!

The Jim Jones Revue
Vorig jaar op Speedfest geweest? Dan ben je vast muzikaal voor je smoelwerk geramd door dit losgeslagen rock 'n rollcombo onder leiding van Jim Jones (nee, geen familie van Danko!) The Jim Jones Revue, dat is een dosis energie die van het podium spat waar je u tegen zegt!

De band komt voort uit diverse Londense underground garagebands zoals Thee Hypnotics en Black Moses . Het nieuwe./ ..ffsd. Het nieuwe album 'Burning Your House Down' verschijnt op 27 september en belooft wederom een parel vol vunzigheid te worden.

Je kent de band wellicht al van hun spetterende optreden tijdens Speedfest 2009. Vanavond zal het in onze kleine zaal ook gegarandeerd zweten worden, want deze mannen gaan er live keihard op. Mocht je nog niet bekend zijn met de muziek van Jim Jones en de zijnen, check dan als een malle de MySpace of gooi de bandnaam in Spotify!

The 101's
Support is er vanavond gevonden in de lokale punkrockers The 101's. Deze jonge honden maken catchy en energieke punkrocksongs en wisten al supprots te scoren voor onder meer Turbo AC's, Peter Pan Speedrock en The Beatsteaks. Niet voor niks dat ze dit jaar ook gestrikt zijn voor Speedfest. Maar eerst natuurlijk deze avond knallend openen!