NOTE: vieze dieren!


hosted by Minstens - Line up: Erik Heijting + Dimzen + Wesdex + Zef Felicien


NOTE is onze kleine zaal minimal/house avond voor liefhebber van goeie muziek en gezelligheid. En deze keer met heule vieze dieren!

Bereid je voor!!! Minstens laat de Effenaar weer op z'n grondvesten schudden!

25 September zal het house-concept NOTE weer terugkeren in de kleine zaal van de Effenaar. En niet zomaar! De jongens van Minstens zijn terug om een stevige draai te geven aan deze tijd van muzikale afvlakking.

De Effenaar heeft de krachten gebundeld met Minstens om de wederopstanding van NOTE weergaloos te laten worden! Deze knotsgekke avond zal in het teken staan van Vieze Dieren. Harry de Hengst, Evert de Egel, Kim het Konijn en vele anderen zullen de kleine zaal omtoveren tot een vieze kinderboerderij.

Minstens heeft om te beginnen Erik Heijting weten te strikken. Deze man uit het Utrechtse zal gegarandeerd vele pony’s doen stijgeren op zijn belachelijk druipende housebeats.

Naast Erik zal Dimzen zijn debuut maken in de Eindhovensche vieze dieren-scene. We kennen Dimzen natuurlijk allemaal van de beruchte Soenda feesten, maar ditmaal gaat de beste man Minstens stijl. Verwacht rollende basslijnen en huiverende breaks van deze Utrechtenaar.

Nadat deze mannen de zaal hebben omgetoverd tot een smerige beestenboel halen we niemand minder dan Wesdex van stal. Met gepaste schaamte halen we deze goede vriend van Minstens eindelijk naar Eindhoven. Bende gegarandeerd.

Een Minstens avond is natuurlijk niet compleet zonder Minstens’ trots; Zef Felicien! Als 14 jarig mannetje stond dit talent al achter de tafels en dat is te merken! Zijn strakke mixtechnieken en onvoorstelbare platenkeuze zal deze avond een derde dimensie geven. De hooibalen zullen gegarandeerd door de lucht vliegen tijdens zijn set!

Maar zonder jullie is deze avond natuurlijk niks! Trek je verkleedkist open, haal je smerigste beestenpakjes eruit en gooi die manen in de strijd op deze vieze dieren-editie van Minstens.