Frisofeest XL met Shane Shu (live)


gezellig met een zachte gay!


Friso, dat is gezellig met een zachte gay! Vanavond met exclusieve live show van Shane Shu!

We hebben even zomervakantie gehad, maar we zijn terug........ En hoe!

Na een lange hete zomer vol strand, clubs, vakanties en terrasjes is het tijd om te laten zien dat niet alleen de zomer garant staat voor lol. We zijn altijd in voor een feestje, toch? Vandaar dat Friso het nieuwe seizoen spetterend gaat beginnen en wel met Frisofeest XL.  Jawel, XL en dus in de grote zaal, for all you sizequeens and –queers out there!

Vanavond gaan we de grote zaal weer eens vullen met feestende Friso’s en Frisette’s en om het een helemaal spectaculaire start te maken gaat iemand ons daar nog eens bij helpen ook. Niemand minder dan Shane Shu zal ervoor zorgen dat onze voetjes weer eens XL van de vloer zullen gaan.

Het is zomer 2010 en Shane Shu is terug!  Met een heerlijke plaat die duidelijk beïnvloed door disco en de jaren ‘80. Wij horen invloeden als de Pet Shop Boys, Garbage en Erasure. Dat komt misschien vooral door het androgyne stemgeluid van Shane Shu. Shu bewondert Rufus Wainwright en is minstens één keer per maand in het Concertgebouw te vinden. Hij zweert daarnaast bij de vier B’s: The Beatles, Beastie Boys, Beck en (Jeff) Buckley. Klik hier voor een Shane Shu kippenvelmomentje bij Giel.

Kortom: Put on your dancing shoes, pak je XL-goede humeur op en laat de Herfst maar eens zien dat we gewoon vrolijk door blijven feesten. Waar staan we anders bekend om? Gezelligheid met de zachte Gay toch?

Gerelateerde evenementen