DR'OP


Mr Magnetik (LEKTROLUV / Coco Machette) + The Longmen (DR'OP) + Style Beats Liberation Front (DR'OP) + Bram van Helden (Nachtlampen)


't gaat dr'op met de nieuwste rauwe electro and beyond!

Vanavond gaat het DR’OP! Eindhoven is namelijk een nieuwe rauwe dansavond rijker. DR’OP brengt je niet alleen een gezellige ambiance en de nieuwste moddervette electro, maar bovendien ook de nieuwste gast-dj’s en artiesten. Wij spotten nú al de beste acts voor 5 days off en Lowlands volgend jaar. DR’OP verbouwt de kleine zaal zoals je hem nooit eerder zag. Zwart is het nieuwe neon! 

MR. MAGNETIK De eerste buitenlandse gast dj komt uit het Mekka van de hedendaagse electro, België. Sinds het begin van de jaren ’90 speelt deze grafisch vormgevenr anex dj en party promotor een vooraanstaande rol in de Waalse electro scene. Magnetik's debuut EP 'You've Been Magnetized' is een vaste killer in Dr. Lektroluv's dj-sets. Met releases op het befaamde LEKTROLUV label en onlangs op het Coco Machete label knalt zijn moddervette spingerige sound uit de speakers. 

The Longmen behoeven als lokale helden eigenlijk geen introductie meer na hun weergaloze optredens op Lowlands, STRP en de diverse Vice feestjes. Feest, springen, schreeuwen en vuisten in de lucht zijn vaste waarden tijdens hun dj-sets. 

Style Beats Liberation Front staat voor een rebelse opstand op de dansvloer. Daarom storten ze steevast een stevige lading electro over ons heen, met de distortion van The Ramones, de dikke sound van Daft Punk en de dansmoves van Elvis. Dit alles in perfecte balans met een vleugje rauwe disco, waar Saturday Night Fever nooit van had durven dromen.

Bram van Helden is in het Eindhovense nachtleven allang geen onbekende meer. Als Nachtlamp stond hij al regelmatig achter de draaitafels en aan hem de glorieuze eer om de eerste DR’OP editie te openen.