Attack! Attack! (UK) + Destine


Poppunk / rock / powerpop voor fans van You Me At Six, The Blackout en Lostprophets

Met deze line up kun je met gemak spreken van een dubbel bill die eigenlijk te groot is voor onze kleine zaal. Het zal dus een intieme ontmoeting worden met zowel het uit Wales afkomstige poppunk gezelschap Attack! Attack! en onze eigen powerpophelden Destine!

Attack! Attack!
Deze Britse band is voor de popwerpop en poppunk liefhebbers natuurlijk al lang geen onbekende meer. De band tourde inmiddels al met grootheden als The Blackout, Funeral For A Friend en Lostprophets en wist met het titelloze debuut vooral in Europa de aandacht op zich te richten.

Het nieuwe album is net verschenen en heeft de titel 'The Latest Fashion' meegekregen. De plaat is eigenlijk gewoon een aaneenschakeling van hits, want laten we eerlijk wezen: deze gasten weten gewoon hoe je catchy songs met een rockende hook moet schrijven. Op de MySpace van de band kun je een aantal van deze songs al horen.

Destine
Het succesverhaal van het Tilburgse Destine is voor de meeste onder ons wel bekend. Band met een tas geweldige songs maakt een plaat, verrast vriend en vijand met een plaat waarvan de gemiddelde Nederlandse band alleen maar kan dromen en staat vervolgens overal in Nederland voor volle zalen te spelen. Om maar niet te beginnen over de grote festivalweides waar de band afgelopen zomer niet was weg te slaan.
Op dit moment is de band op Europese tour met Attack! Attack!, waardoor de band vanavond onze kleine zaal aandoet. Kei gaaf natuurlijk, want wie had gedacht Destine nog een keer te kunnen zien in zo'n kleine zaal?