Uitverkocht

Limp Bizkit (uitverkocht)


Nu-metal In originele bezetting met Fred Durst én gitarist Wes Borland!


geen support


foto Erik LuytenLimp Bizkit is back! Limp Bizkit is een van de meest invloedrijke rock acts van deze generatie en verkocht wereldwijd meer dan 50 miljoen albums. Ze scoorden super hits met songs als 'Rollin’, ‘My Generation', 'Take A Look Around', ‘My Way’ ‘Faith, 'Nookie' en 'Break Stuff'.

Voor het eerst in zeven jaar komt de band uit Jacksonville, Florida bovendien met een nieuw materiaal: het album ‘Gold Cobra’.

De laatste keer dat de band in Nederland speelde is alweer 6 jaar geleden. De band staat in de befaamde formatie, dus inclusief gitarist Wes Borland, in de grote zaal van de Effenaar.

Fred Durst en Wes Borland hebben aangegeven dat ondanks het feit ieder zijn eigen weg is ingegaan, ze nergens zo’n krachtige en unieke energie vonden als binnen deze specifieke band. Reden dus om weer de studio in te duiken voor een nieuwe plaat en de oude glorie te doen herleven op het podium, waar de band uiteraard naast nieuw werk ook al haar hits voorbij zal laten komen!

Extra reden om dit concert in de Effenaar niet te missen is natuurlijk de bijzonderheid dat de band in en relatief kleine zaal staat. De rest van de tour bestaat uit louter grote hallen en festivals.