Latin Brutality


The White Beach Edition Dresscode: zomers wit met een cubaans twist Let op: 18+ en ID verplicht.


Real El Canario + Vato Gonzalez & MC Tjen + Apster & Mirwais + Skitzofrenix + Semrooy + host: MC Prime + live percussieon: Norman Soares


Voel dat zeebriesje, het warme zand tussen je tenen, een koele rosé of koude cocktail in je hand en een strand vol dansende, zwetende partyminded people. Zin in? Vanavond hoef je er niet voor naar Miami of Ibiza, maar ben je welkom op een superzomerse editie van Latin Brutality: White Beach Edition.  

Je kent het wel, dat zomers strandgevoel. Of het nou vanaf het terras van Café del Mar is, van af het strandpaviljoen in Bloemendaal, of het strand van Miami - de zomer in je kop met een dikke latin housesound er bij, iets mooiers bestaat er niet.

Kijk, het is niet zomaar een editie! Latin Brutality is jarig! Het is alsof de tijd vliegt, met het 3 jarig bestaan nog in het achterhoofd, is de organisatie Ministry Of Entertainment alweer toe aan de 4 jarige anniversary! Niemand had kunnen denken dat Latin Brutality zo een enorme toevlucht zou nemen. Waar het in het verleden Café Tracé Stratumseind voltrok, komt het publiek nu massaal af op kwalitatieve Latin house feesten in de Effenaar. Het concept werd sterker en sterker en trok bezoekers uit heel Nederland die de kenmerkende internationale Latin Brutality Sound wilde horen. Latin Brutality is niet alleen horen maar ook zien ruiken en proeven.

Latin Brutality: White Beach Edition gaat een zwoele editie van het trendy feest neerzetten. Waarbij het weer geen rol speelt, maar wél dat warmbloedige latin housegevoel dat juist op Latin Brutality feesten zo uniek aanwezig is. Niet omdat alleen de muziek het feest maakt, maar juist omdat de bezoekers dat doen, sámen met de DJ’s.

Be part of the night, dress in white.  Met de vorige edities in je achterhoofd, weet je dat het een gekkenhuis wordt. Dus bemachtig je kaartje al van te voren. Geen zin in de rij te staan? Kom gewoon vroeg!