Eastpak Happy New Year


PARTY-HARDY / RAUW / ELECTRO


Baskerville (live) + Soldout (live) + Vermin Twins (live) + Henzel & Disco Nova + Style Beats Liberation Front (DR'OP)


Vanavond vieren we ultra party-hardy nieuwjaar. Midden in de zomer inderdaad!

Een Nieuwjaars feest hartje zomer?!? In Australie doen ze niet anders! En waarom zouden wij dan moeten wachten tot 31 december? Wij vinden namelijk dat het nieuwe jaar al begint aan het eind van de zomer. Want dan start tenslotte het nieuwe studiejaar én staat er weer een mooi, fris muziekjaar voor de deur in het clubcircuit. Dus kom vanavond ook oliebollen eten in je bikini, aftellen tot twaalf met je zonnebril op, met ons de champagne ontkurken en gillende keukenmeiden de lucht in knallen. Waarna we met z’n alleen een heerlijke nieuwjaarsduik nemen in de vijver in onze eigen achtertuin. De goede voornemens doen we later wel. En hoe het komende jaar beter in te luiden dan met het beste wat er op dit moment te scoren valt op het gebied van dikke feestmuziek.

Zie hier de nieuwjaarsduik die we alvast namen op Solar!

 

De electroboys van Baskerville maken rauwe, stuwende producties die zijn doorspekt met een flinke dosis electro, hiphop en rock. Ze brengen hun platen uit op BMKLTSCH Records, zijn uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, en hun nummer ‘Ready To Blow’ wordt intensief gebruikt door het Sziget Festival als ‘anthem’ op hun internationale websites.

Soldout zou je eenvoudig kunnen wegzetten als de waalse Miss Kittin & The Hacker, maar daarmee zou je ze behoorlijk tekort doen. Hun electro waaiert nemelijk uit van liefelijke electropop naar rauwe rockende beats.

Vermin Twins zo heet de tweeling die Aphex Twin en Janet Jackson gekregen zouden hebben wanneer ze Prince en Moloko als draagouders hadden gevraagd. Dat ex-El Guapo Stuntteams razende ritmesectie Micha Volders samen met creatieve partner en duivel-doet-al Lotte Vanhamel (ja, de zus van Eagles of Deathmetal, en Deus man Tim) achter het retrofuturistische funky project zit, zal niemand verbazen.

Henzel & Disconova (Vage Gasten) staan vanavond garant voor een lekker potje hooligan disco. Dankzij hun energie en draaistijl lukt het ze keer op keer om de dansvloer op z’n kop te zetten. Ze staan voor een weergaloze mix van Electro, Disco, UK Garage, French House, Hip Hop, Rock, Dubstep en alles wat daar tussen in zit.

Het leuke is dat we dit niet alleen in Eindhoven vieren, want  diezelfde nacht zijn er maarliefst 20 Eastpak Happy New Year feestjes door heel Europa!

Gerelateerde evenementen