Meet the streets


Let op: 18+ en legitimatie verplicht


Linu-up: Biggi + Nizzle + Mirwais + MC Bizzey


Knallend de zomer in met Meet the Streets!

Na een dik geslaagde stage op Musica Republica is het tijd voor Meet the Streets om het zuiden weer op zijn kop te zetten! Meet the Streets in de Effenaar is al 3 edities afgeladen geweest en ook dit keer zal geen uitzondering zijn. Vanavond is het weer zover en we kijken er nu al naar uit. Meet the Streets is taking things to the next level, met steeds nieuwe features en altijd een lekkere line-up is elk feest weer een belevenis.

Natuurlijk is er zoals altijd een unieke line-up aanwezig op Meet the Streets. As in ‘You’re now rockin’ with the best’ zal Biggi zijn plaatjes weer als geen ander spinnen. Meet the Streets staat bekend om het verleggen van de muzikale grenzen en zal dat ook dit keer laten zien! Mirwais zal voor het eerst zijn sexy summer sounds laten galmen in de main area. En als extraatje zal ook Nizzle zal voor het eerst achter de decks staan bij Meet the Streets. De beste hiphop, pompende house en sexy R&B zullen de revue weer passeren en niemand zal voordat de deuren écht sluiten naar huis willen, that’s a promise! Strak, fris en helemaal up to date, check de website.

Iedereen kan zijn of haar One Hour of Fame claimen of met zijn of haar gezellige bekkie op de flyer! Mail naar fame@meetthestreets.nl en be part of the family!