Laura Jansen


Let op: dit is de nieuwe datum voor de verplaatste show van 23 april. Reeds gekochte tickets blijven geldig.


+ Cary Brothers


Laura Jansen begint het voorjaar goed met een Nederlandse clubtour. Eind 2009 was een volledig uitverkochte tour door heel Nederland de bekroning van een prachtig jaar voor Laura Jansen. Dit voorjaar zal ze terugkomen naar Nederland voor een nieuwe reeks shows. Ditmaal met haar volledige band.

Ineens was ze daar; singer/songwriter, dochter van een Amerikaanse moeder en Nederlandse vader en al 9 jaar woonachtig in Los Angeles. Met haar innemende persoonlijkheid, kristalheldere stem en onverbloemde muzikaliteit stapte ze tijdens haar bliksembezoek aan Nederland vele huiskamers en muziekharten in met haar vertolking van haar debuutsingle ‘Single Girls’ in het Tv-programma De Wereld Draait Door. Laura’s debuutplaat ‘Bells’ kwam daarna op 12 binnen in de Nederlandse albumlijsten. Haar vertolking van Kings of Leon’s ‘Use Somebody’, zorgde vervolgens voor de doorbraak naar een breed publiek. 

Na in november 2009 een maand lang door Europa getoerd te hebben met de Amerikaanse singer/songwriter William Fitzsimmons, wist Laura ook ons land te veroveren tijdens haar eerste, meteen volledig uitverkochte solo tour langs 7 steden. Deze vrijdag zal Laura opnieuw in de Effenaar te zien zijn, ditmaal in de Grote zaal en ondersteund door een complete band.