We all love 80's & 90's


Op zaterdag 22 mei presenteert Radio Veronica wederom de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

WE ALL LOVE 80’S & 90’S neemt je mee terug in de tijd, terug naar toen The Pointer Sisters en Kurt Cobain de hitlijsten bestormden en Rolf Wouters en Hans van der Togt de helden van het beeldscherm waren. Terugverlangen naar de muzikale hoogtepunten van de jaren 80 en 90 hoeft niet meer… The Village People, George Michael en vele anderen knallen uit de speakers om je een geweldige avond te bezorgen! Maak de dansvloer onveilig en ga uit je dak op ‘I wanna dance with somebody’ van Whitney Houston, dans de longen uit je lijf op ‘Think’ van Aretha Franklin en bewaar je beste dansmoves voor Michael Jackson’s ‘Billy Jean’. De VJ’s van WE ALL LOVE 80’s & 90’s bezorgen je de beste flashbacks naar de tijd waarin je alles wist over de familie Alberts en wegzwijmelde bij het voor de vijfde keer kijken van Titanic met Leonardo Di Caprio. Zoek dus je schoudervullingen op, doe je beenwarmers aan en kom zaterdag 22 mei naar De Effenaar!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.