Keith Caputo


+ Heist


De kleine man met de grootse stem, dat is de frontman van Life of Agony. Vanavond intiem te bewonderen in onze kleine zaal

 Keith Caputo
We kennen Keith Caputo natuurlijk al lang niet meer alleen van Life of Agony. Als solo-artiest heeft Caputo de afgelopen jaren zijn sporen al meer dan verdiend. De man met de grootse stem in het kleine lichaam bracht inmiddels vier solo albums uit, waarvan 'A Fondness for Hometown Scars' zijn meest recente is. In 2008 speelde hij met zijn band voor het laatst in een volle kleine zaal van de Effenaar.

Momenteel is Caputo aan de slag met een vervolg op dit album. Eind 2009 verscheen een prachtige video van zijn laatste single ‘Bleed for Something Beautiful’.

Als solo-artiest is hij een poëet die de wereld bekijkt door een roze bril. Resultaat: prachtige meeslepende songs. Keith laat zich inspireren door Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors en Annie Lennox, maar heeft ook die unieke ongrijpbare twist die alleen hij aan muziek kan geven. Keith Caputo is op de eerste plaats namelijk puur en dat merk je, vooral tijdens zijn intieme liveshows.