Meet the streets


Let op: Minimum leeftijd 18 jaar (legitimatie verplicht)


Real El Canario + Biggi + Danny Delgado + Venour + MC Bizzey e.a.


De vorige editie ging het echt helemaal los.. De Meet the Streets crew, de vaste dansers en al hun aanwezige fans stonden met een pruillip om zich heen te kijken toen de nacht voorbij was en de tent toch echt dicht moest! Op 17 April gaan ze dit allemaal weer eens fijntjes overdoen en zullen ze alles uit kast trekken om jullie te vermaken.

De altijd muzikaal aanwezige Biggy zal ervoor zorgen dat de avond als een gillende keukenmeid word gestart, waarna Danny Delgado de draaitafels eens flink zal gaan bespelen waardoor jullie niet meer stil willen staan. ‘Real El Canario’ zal er als vanouds weer voor zorgen dat de avond keihard zal worden afgesloten! Daarnaast zullen MC Bizzey, de VJ’s Venour en vaste dansers Freaky street Glow deze Meet the Streets editie weer helemaal compleet maken. Als klapper op de vuurpijl zal Angelo uit So You Think You Can dance zijn beste moves in een live optreden laten zien!  

Het enige wat wij van jullie verwachten is een brede glimlach, een frisse outfit en een partystemming van Eindhoven tot Tokyo!

Check voor meer informatie www.meetthestreets.nl.

Line-up :

Biggy
Danny Delgado
Real El Canario
MC Bizzey

Freaky Street Glow
Venour

Live optreden: Angelo (SYTYCD)