Uitverkocht

The Black Box Revelation (uitverkocht)


Uitzinnig rock / garage duo uit België!


+ The Van Jets


The Black Box Revelation
Het uitzinnige Belgische rockduo The Black Box Revelation is keihard terug met haar tweede album 'Silver Throats'. Op het nieuwe album laten de twee jongemannen horen nog steeds vervent liefhebbers te zijn van rauwe blues en gruizige rock verpakt in catchy en energieke songs. Op het nieuwe album hoor je echter ook een band die de afgelopen twee jaar ontzettend veel live ervaring heeft opgedaan.
Naast het feit dat de band door heel Europa clubshows speelde, tourden ze ook als support voor Eagles of Death Metal en stonden ze op grote festivals als Rock Werchter en Pukkelpop. In Ahoy mochten ze zelfs op persoonlijke uitnodiging vier keer openen voor Anouk!
Het nieuwe album dat onlangs verscheen krijgt lovende reacties in de pers en resulteert in thuisland België wederom voor een sensatie en volle zalen. Er lijkt geen twijfel mogelijk dat het succes ook zal doorzetten in Nederland. De landelijke pers is lyrisch over het nieuwe werk en ook op de blogs is men zeer positief over het jongste kindje van The Black Box Revelation.
We verwachten deze vrijdag een dampende en volle kleine zaal, waar energie en ruige rock n roll de kernwaarden zijn!

The Van Jets
En daar hebben we wéér een te gek bandje uit Vlaanderen! The Van Jets staan momenteel hoog in De Afrekening van Studio Brussel met hun heerlijke single 'The Future'. Een paar weken geleden stond de band zelfs nog helemaal bovenaan in deze hitlijst. Dit viertal maakt lekker vuige garagarock die verrassend pakkend is. Meer dan zomaar een voorprogramma!