Uitverkocht

Bullet For My Valentine (uitverkocht)


metalcore / trash metal Deze show is uitverkocht, maar Bullet For My Valentine is ook te zien op zaterdag 3 juli tijdens Fortarock, The Festival in Nijmegen. Zie www.fortarock.nl voor meer info!


+ Cancer Bats + Dommin


Bullet For My Valentine
De succesvolle Britse trashcore band Bullet For My Valentine komt voor een exclusieve clubshow naar de Effenaar.

In april verschijnt het vierde album 'Fever', waarop de band wederom zal bewijzen waarom ze momenteel tot de top van de huidige metalscene behoren. De eerste single van het nieuwe album is inmiddels te vinden op de website van de band en luistert naar de titel 'Begging For Mercy'.

Muzikaal tapt BFMV uit het trash metal vaatje waar bands als Metallica, Slayer en Pantera in het verleden ook graag uit tapten, alleen weet BFMV dit heel goed te vertalen naar de huidige tijd. De sound van de band klinkt altijd helemaal van nu en toch authentiek. Hier ligt dan ook de kiem voor het succes van de band.

Bullet For My Valentine kan inmiddels leunen op een flinke live reputatie, na een fikse reeks clubtours en grote festivalshows op onder meer Graspop en Rock am Ring.

Cancer Bats
Op dit moment tourt Cancer Bats als een malle de wereld rond om de nieuwe plaat te promoten, waarbij het Canadese gezelschap veelal headliner is. Vanavond komt het hardcorepunk als main support van Bullet For My Valentine naar Eindhoven. Muzikaal moet je de band ergens plaatsen tussen de hardcore van Black Flag, de vuige rock van Zeke en het southernmetal sound van Pantera.

Dommin
Na de geweldige supportshow van Dommin bij Lacuna Coil, komt de band nu terug om ook het publiek vanavond kennis te laten maken met haar muziek. Dommin moet je ergens plaatsen tussen Life of Agony, Volbeat, Danzig en Type o Negative. Het befaamde Roadrunner Records bracht dit jaar het goed ontvangen album 'Love is Gone' uit. Lees de recensies onder meer hier en hier.