Nobody Beats The Drum + Daily Bread + Koninginnenachtfestival 2010


Met een kaartje voor het concert van Nobody Beats The Drum en Daily Bread heb je ook toegang tot het Koninginnenachtfestival met oa Crookers + The Madd, mits je voor 22:00 binnen bent.


Nodody Beats The Drum 22:30 - 23:30
Nobody Beats the Drum behoeft eigenlijk geen introuductie meer, tenzij je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd. Knallende live electro, breaks en hip hop. Altijd goed voor een feestje!

Het drietal uit Utrecht brengt niet alleen muziek, maar ook beeld op het podium. Naast hun werk als Nobody Beats The Drum is het trio afzonderlijk ook druk in andere projecten. Zo is Sjam dj bij Boemklatsch, Rogier is regisseur en Jori is toetsenist bij C-Mon & Kypski.

Daily Bread 21:15 - 22:00
Ze rocken, ze swingen, ze beuken en ze gaan deze Koninginnenacht ontzettend hard opwarmen! Daily Bread brengt een stevige mix van rock, garage en electro, die ze zelf omschrijven als 'sexy garage dance'.
Voor de liefhebbers van zZz, Death From Above 1979 en Goose, ofwel iedereen vanavond die zin heeft om al vroeg uit zijn of haar dak te gaan.


Daily Bread

Met een kaartje voor het concert van Nobody Beats The Drum en Daily Bread heb je ook toegang tot het Koninginnenachtfestival met o.a The Crookers en The Madd, mits je voor 22:00 binnen bent. Lees hier meer over het Koninginnenachtfestival.