Valerius


pop


+ Monks Avenue


Valerius
Het gaat erg lekker met de jongens van Valerius. Onlangs verscheen de debuutplaat ‘Valerius’, en is de band klaar om aan de eerste eigen clubtour te beginnen. De band staat bekend om haar frisse, funky popsound.

De frisse sound van Valerius valt op bij buitenlandse partijen, waaronder de Amerikaanse topact The Jonas Brothers. Zo wordt Valerius door The Jonas Brothers als allereerste Europese band gevraagd om het Europese deel van de wereldtour mee af te sluiten. Vervolgens staat Valerius in uitverkochte topzalen als The O2 Arena, Bercy Palais Omnisports, Het Sportpaleis en Ahoy.  Terug in Nederland touren ze ook met  VanVelzen langs alle grote Nederlandse poppodia, waaronder afgelopen december in de Effenaar.

Valerius ken je ongetwijfeld van een van de hitsingles ‘She doesn’t Know’, ‘Whenever’ of het meest recente ‘Green Light’. Deze songs zijn ook terug te horen op het album van de band. Het album is een verzameling van eigen werk met een geheel eigen sound die doet denken aan een mix van Phoenix, John Mayer en N.E.R.D.

Al deze hits zullen vanavond ongetwijfeld de revue passeren tijdens de eerste eigen live show van de band in de Effenaar!

Monks Avenue
Uit Eindhoven en omstreken komt Monks Avenue, een jonge popband met aanstekelijke liedjes. Check de MySpace van de band voor een aantal van deze songs.