Uitverkocht

Caro Emerald (uitverkocht)


Bekend van de hits 'A Night Like This' en 'Back it Up'! Let op: Het concert van Caro Emerald gaat gewoon door, Caro zal op tijd hersteld zijn van haar ongelukkige val.


+ Tomas Day


Het lijkt alsof het nummer 'Back It Up' en de stem van Caro Emerald voor elkaar zijn gemaakt! De song was in eerste instantie voor een Japanse act geschreven door Vince Degiorgio (onder andere N Sync, Love Inc, Atomic Kitten) en Caro was gevraagd om de demo in te zingen. Het nummer belandde op de plank en toen het een jaar later live ten gehore werd gebracht op AT5 en de reacties van kijkers bij de redactie binnen bleven stromen was het meteen duidelijk: dit is een hit!

Zo werd 'Back It Up' op 6 juli uitgebracht op Grandmono. De single werd direct breed opgepikt door radiostations, Caro werd Serious Talent bij 3FM en kort daarna 3FM Megahit. De single bereikte #4 in de iTunes Top 100 en was 5 maanden lang niet van de radio te slaan.

De opvolger 'A Night Like This' doet het misschien zelfs nog beter op de nationale radio zenders. Het nummer hoor je werkelijk overal, en door Martini zelfs al in een commercial gebruikt.

Caro's debuut plaat 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor' is net verschenen en belooft een ongekend succes te worden. De plaat zal begin 2010 ook uitkomen in Frankrijk en Zwitserland, Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Vanavond komt Caro met voltallige live band laten horen waarom zij dé grote pop revelatie van het jaar is. Het belooft een zomers feestje zo aan het begin van de lente!

Als support komt Tomas Day vanavond mee. Tomas treedt semi-akoestisch op samen met een percussionist en een bassist.