Dommelsch Live38 met Caro Emerald + Alain Clark + Jan Smit


Alleen toegankelijk voor prijswinnaars. Kijk op www.dommelschlive38.nl voor meer informatie.


Evers Slaat Door (de band van Edwin Evers) + DJ Rick Romijn


Caro Emerald en Alain Clark verzorgen een uniek gastoptreden onder begeleiding van Evers Slaat Door - de band van Radio 538 DJ Edwin
Evers.

Caroline de Leeuw, beter bekend onder haar artiestennaam Caro Emerald, is een Nederlandse zangeres. Zij studeerde zang en jazz aan het conservatorium. In de zomer van 2009 kwam haar eerste single ‘Back It Up’ uit. Haar tweede single ‘A Night Like This’ stond
geruime tijd hoog genoteerd in de hitlijsten en is bovendien te horen in een tv-commercial van een drankmerk.

Alain Clark betreedt al wat langer de hitlijsten met nummers als ‘This Ain’t Gonna Work’, ‘Father & Friend’, het nummer wat hij samen met zijn vader zong, ‘Blow me Away’, ‘Fell in Love’ en ‘Hold On’.

Edwin Evers is vooral bekend als DJ van het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio. Maar hij is niet alleen op de radio bezig met muziek. Edwin drumt in zijn eigen band Evers Slaat Door.

Wil jij erbij zijn? Je maakt bij Evers Staat Op kans op kaarten!

Luister vanaf maandag 15 maart naar Evers Staat Op (vanaf 6.00 uur) en maak iedere dag kans op vier kaarten voor dit intieme maar supergezellige mini- concert! Hoor jij de basloop van Dommelsch Live38 bij Evers Staat Op? Bel dan meteen naar de studio (0909-3000538, 60ct per gesprek). Wie weet sta jij dan op vrijdag 19 maart met drie vrienden/vriendinnen bij Dommelsch Live38 in Eindhoven!

Als Radio 538 V.I.P. member bent, dan maak je ook online kans op kaarten. Log in op je account en geef antwoord op de vraag:

Van welke artiest is deze hit: A Night Like This?

A.Caro Emerald
B.Alain Clark

Als je geen V.I.P. member bent maar dit wel wilt worden, dan kun je je hier gratis, snel en eenvoudig aanmelden.