Uitverkocht

We all love 80's & 90's


Op zaterdag 13 maart presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90


Op zaterdag 13 maart presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

WE ALL LOVE 80’S & 90’S neemt je op zaterdag 13 maart weer mee terug in de tijd naar de hoogtijdagen van ABBA, Wham! en Ron’s Honeymoonquiz! Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je uit je dak ging op ‘Like a virgin’ van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Maak de dansvloer onveilig en ga als vanouds uit je dak op alle grote hits van Nena, The Beasty Boys en Michael Jackson, dans op ‘Dancing Queen’ van ABBA en rock met Kiss op ‘I was made for loving you’. Terwijl jij een ouderwets potje Duckhunt speelt op de Nintendo bezorgen de VJ’s van WE ALL LOVE 80’s & 90’s je de beste flashbacks naar de tijd waarin je thuisbleef voor Baywatch en aan de buis gekluisterd zat om niets te missen van Arnie Alberts. Zoek dus je schoudervullingen op, trek je housebroek aan en kom naar De Effenaar!

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke twee maanden plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Monza Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en Off_Corso Rotterdam. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Datum: Zaterdag 13 maart 2010
Locatie: De Effenaar, Dommelstraat 2, Eindhoven
Tijden: 22:00 – 04:00 uur
Minimumleeftijd: 18 jaar
Tickets: vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 12,50 euro
Presale online: www.wealllove.com
Presale adres: Kassa De Effenaar (Dommelstraat 2 – Eindhoven
                   : Primera (alle winkels in Nederland /www.primera.nl)
Website: www.wealllove.com / www.unomodo.nl / www.effenaar.nl
Contact: info@unomodo.nl