Afgelast

Dennis (nieuwe datum 9 september 2010)


pop Let op: dit concert is verplaatst naar donderdag 9 september.


+ Christiaan Hof


Door wijzigingen in de planning rond het album Blonde en de bijbehorende promotie is het management van Dennis helaas genoodzaakt het optreden van Dennis op 15 april te verplaatsen naar 9 september. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Indien je op de nieuwe datum verhinderd bent, kun je tickets terugbrengen naar een van onze verkooppunten. Christiaan Hof zal ook voor de nieuwe datum het voorprogramma verzorgen.

Muziek is Dennis met de paplepel ingegoten. Letterlijk bijna, als je bedenkt dat ze praktisch opgroeide in de studio van haar vader, waar voortdurend muzikanten in en uit liepen en altijd wel iemand op een gitaar aan het tokkelen was of een riedeltje speelde op de mooie zwarte vleugel. Er klonk altijd muziek in huize van Donselaar, waaronder van Marvin Gaye en Donny Hathaway, maar ook Bonnie Raitt en James Taylor bereikten haar jonge muziekhart.

Dit hoor je terug in het soulvolle geluid op haar nieuwe plaat 'Blonde', waar vanavond de nadruk op zal liggen. Op de plaat staan onder meer de veel gedraaide singles 'Headlines' en 'Mirror Mirror'.

'Blonde' is de opvolger van 'Her Name is Dennis', het album waarmee Dennis in maart 2007 doorbrak en waar de hits 'No Can Do', 'Today' en 'Bubblegum' op staan. Op 'Blonde', is wederom veel ruimte voor soul, het genre waarmee de Haarlemse is opgegroeid. Voor dit nieuwe album werkte Dennis samen met een aantal grote namen, waaronder Salaam Remi (Amy Winehouse) en Commissioner Gordon (Lauryn Hill, Aretha Franklin).

Giel Beelen is al groot fan van Dennis, en nam haar mee op zijn missie naar Uruzgan, SlamFM bombardeerde de single 'Headlines' tot Grandslam en was bij Free Record Shop zelfs single van de week. Het gaat dus erg lekker met de Haarlemse blondine!