Finale PopSport Noord-Brabant


De finale van PopSport Noord-Brabant!


Ampiphy + Balance + Concrete Jungle + Daar + Double Mess + Jellyfish Invasion + Merletband + Pushpin + Sad Sunday


Tijdens de Finale van PopSport Noord-Brabant geven deze middag negen veelbelovende bands een optreden. Ze zijn deelnemer van het coachingsproject PopSport en hebben diverse workshops gevolgd. Deze zijn gericht op zowel de muzikale als de zakelijke kanten van de muziekbusiness.

Workshops zoals Bandcoaching, Image & Presentatie, Stageperformance, Boeking & Promotie, Zang en een opnamedag in een professionele Studio.

De bands worden op de voet gevolgd door de jury bestaande uit de volgende experts: Paulus Tops (Backdrop), Jesper Davits (013) en Joost van Haaren (ex-Krezip, Van Velzen).

De twee Brabantse bands die van oktober t/m nu de meeste ontwikkeling hebben laten zien, komen in de Landelijke PopSport Finale, waar ze de deelnemers uit de andere provincies zullen treffen. Hier wordt bekend welke act zich opvolger mag noemen van de veelbelovende vorige winnaars Johnny Stardust en Hunting The Robot.

De bands zullen een gevarieerd programma laten horen en zien. De muziek loopt uiteen van ‘Pock’, naar groovende hardrock, funky dansbare nummers en classic rock. Dit belooft dus een middag te worden met muziek voor vele liefhebbers.

Naast een finaleplek is er ook een prijs voor de band die de meeste fans meebrengt!