Neon Glitter Kerstmenu


Een heerlijk vijfgangendiner in het Effenaar Restaurant met na afloop toegang tot het Neon Glitter Kerstbal!


Kerstdiner op kerstavond in de Effenaar 
Dit jaar organiseert het restaurant van de Effenaar een heerlijk kerstdiner op donderdag 24 december voor aanvang van het Neon Glitter Kerstbal. Onze koks hebben een speciaal vijf gangenmenu samengesteld, waarbij u bij het hoofdgerecht de keuze heeft uit een vlees- of visgerecht. Verder krijgt u bij binnenkomst een glaasje Prosecco en enkele heerlijke amuses.De prijs voor het diner is €45,00 inclusief een kaartje voor het kerstbal, het aperitiefje en de garderobe. Het menu van deze avond: 

  • Amuses
  • Gerookte Eendenborst met veenbessen en krokante brioche
  • Bisque van Noordzeekrab met een coquille en een langoustine
  • Spoom van bubbels en frambozensorbetijs
  • Tarbottine met eekhoorntjesbrood, Champagne saus en mousse van topinamboer of Ossenhaas met krachtige portsaus, groene asperge’s en pommes pont-neuf
  • Creme brulee van Valrhona chocolade, sinaasappelmousse en parfait van amandelen 

Vanaf 19.00 uur bent u welkom in ons restaurant, waar u ontvangen wordt met Prosecco en de amuse’s waarna wij om 19:30 uur beginnen met het uitserveren van de gerechten.De combi tickets zijn alleen verkrijgbaar op het secretariaat van de Effenaar en in het restaurant. Let op: u dient bij het kopen van uw kaartjes duidelijk aan te geven met hoeveel personen u komt in verband met het reserveren van een tafel!           

Vanaf 23.00 uur sluit het restaurant voor maximaal een uur om het decor voor het kerstbal alhier op te bouwen. De grote en kleine zaal van de Effenaar zijn op dat moment al geopend voor het begin van een spetterend Neon Glitter Kerstbal!