NOTE 2010 ! Nieuwjaars 040 borrel


Ondanks het strenge winterweer wat er wordt voorspeld voor het komende weekend gaat Note gewoon door.


EL P + Immer Gerade Aus + Mesquitas + Rick Lampe + Tante Sjaak (live)+ Tommie Frencken + Zef Felicien + visual support


Een vleugje Minimal Eindhoven daar, een snufje Mono40 met een vlaagje Minstens, opgeklopt met een wolkje Dommelvallei en een flinke neut Note ! Dus, linksom of rechtsom: kom gezellig langs en drink een borrel met ons..

Bij ieder begin van het nieuwe jaar hoort een borrel. Zo zal Note! dan ook het nieuwe jaar inluiden met een stevige toast op al het moois dat 2010 ons brengen zal.. Speciaal voor deze editie hebben we een leuke line-up samengesteld vol local heroes, talenten en nieuwe helden die ronddolen in de lichtstad. Zo hebben we bijvoorbeeld elektronische optredens van Immer Gerade Aus en Tante Sjaak (niet te verwarren met je eigen ome Sjaak). Mesquitas, Tommie Frencken, Rick Lampe, Zef Felicien en ons aller vertrouwde resident EL-P maken de feestborrel compleet.  

Kortom een vleugje Minimal Eindhoven daar, een snufje Mono40 met een vlaagje Minstens, opgeklopt met een wolkje Dommelvallei en een flinke neut Note ! Dus, linksom of rechtsom: kom gezellig langs en drink een borrel met ons op een mooi nieuw maar vooral dansbaar jaar in de Effenaar..!!