The Chariot + iwrestledabearonce


metalcore / hardcore / posthardcore Gratis toegang op vertoon van je ongebroken Groezrock 2010 wristband!


+ The Eyes of a Traitor


The Chariot
Je kunt een heel voetbalelftal (plus reserves) opstellen uit de huidige en voormalige leden van The Chariot. Want er komen en gaan nogal eens de nodige bandleden. Maar vaste, nietsontziende spil bij deze Amerikanen blijft zanger Josh Scogin. Als zanger van het vermaarde Norma Jean brak hij al de nodige potten en daar doet hij bij The Chariot nog een schepje bovenop. De muziek van The Chariot is chaotisch, manisch, intens en agressief. De band heeft een Christelijke basis, maar legt dit er in de muziek niet duimendik bovenop. Voor liefhebbers van Hatebreed, Everytime I Die, Dillinger Escape Plan en the spirit that guides us!Iwrestledabearonce


Iwrestledabearonce
Afgelopen november speelde deze band ook al eens in de Effenaar tijdens de Never Say Die Clubtour. Maar niet in volle glorie aangezien zangeres Krysta Cameron was geveld door de Mexicaanse griep. Een hele stoet gastzangers uit het publiek dook op, maar 't bleef natuurlijk niet helemaal 'the real deal'. Vanavond krijg je wel degelijk het echte werk en de complete mindfuck die Iwrestledabearonce is voor je kiezen. Dit vijftal hopt werkelijk op verbluffende manier van het ene naar het andere genre. Van grindcore naar metal en mathcore en zelfs country. Zorg dat je in de eerste versnelling klaarstaat!

Gratis naar deze donderende avond? Dat kan! Op vertoon van je ongebroken Groezrock 2010 wristband krijg je bij onze boxoffice een gratis kaartje voor dit concert!