Note ! presents Francisco Allendes (Cadenza)


Note staat deze keer in het teken van de Chileense organic sound, oftwel tech house en minimal techno die druipt van de funk met een flinke toevoeging etnische en tribal invloeden..


Francisco Allendes aka Monomachine (Chile) + Joachim aka Concolor + EL-P


Francisco Allendes
Headliner van deze avond is Francisco Allendes. Hij maakt op dit moment samen met Felipe Venegas furore met een klapperrrrr van een track genaamd ‘Llovizna’. Deze uiterst sferische Latijnse productie kenmerkt zich door een mysterieuze bassline, een indoctrinerende flute en een hele dikke vocal die halverwege de track subliem binnenvalt. Met 'Llovizna' heeft Cadenza, het label waar Luciano de scepter zwaait, weer een hele bijzondere track op haar conto staan. Francisco reist op dit moment de hele wereld over ter promotie van dit muzikale plaatje. Tijdens zijn drukke Fiebre Amarilla World Tour zal Francisco Allendes gelukkig ook de Effenaar aandoen en laten horen waarom juist hij op dit moment zo terecht in de picture staat..

Joachim aka Concolor
Als we een Nederlander moeten vinden die vaak in Zuid Amerika draait en dan met name in Chili dan kom je toch uit bij de Rotterdamse Vlaming Joachim aka Concolor. Vier jaar geleden werd hij uitgenodigd om de warm up te verzorgen voor Luciano en Tanja Vulcano tijdens het eindfeest van de Loveparade in Santiago de Chile en vanaf dat moment doet hij per jaar twee keer Zuid Amerika aan en draait dan in de beste club van Chili. Naast collega's zijn Joachim en Francisco ook goede vrienden en dat hebben ze eerder muzikaal bewezen tijdens hun drie uur durende performance voor een volle Maassilo op Awakenings vorig jaar oud en nieuw.. for those who know..

+ Note Residents, meer info volgt.