Hey! Sinterklaas met Michel de Hey + Polder (live) + Ripperton aka Lazy fat people


Michel de Hey is al jarenlang Neerlands trots als het gaat om techno en tech-house. Zijn Hey! avonden zijn een succes in het hele land en de Effenaar in Eindhoven krijgt nu dus de primeur in het zuide


Michel de Hey + Polder (live) + Ripperton aka Lazy fat people + EL P + Dikke Dennis


En dat het die avond ook toevallig pakjesavond is laten we zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Want naast een zeer dikke line up met naast Michel de Hey ook Polder, Ripperton aka Lazy Fat People en EL P zijn ook Sinterklaas en Zwarte Piet aanwezig.

Al sinds begin jaren '90 vormt Michel de Hey het gezicht van de Rotterdamse technoscene. Deze muzikale duizendpoot heeft zowel in binnen als buitenland zijn sporen ruimschoots verdiend. Als dj is hij regelmatig te bewonderen op festivals en in clubs waar hij met zijn pompende funk- techno dansende massa's in extase brengt. Doordeweeks runt hij een aantal labels zoals EC en HEY!. Maar ook op het gebied van feestjes geven heeft deze drukke baas al heel wat gedaan in het Rotterdamse nachtleven. Zijn legendarische clubavond 'Future' ligt jaren na dato nog steeds fris in het geheugen van menig Rotterdamse clubber. Ondanks het feit dat hij al jaren actief is draait Michel de Hey nog steeds op het hoogste niveau. Hij heeft zijn eigen goed beluisterde radio show op Fresh FM en heeft een eigen stage op Mystery Land gehost.  

23:00 tot 00:00 EL P
00:00 tot 01:30 Ripperton aka Lazy Fat People
01:30 tot 02:30 Polder (live)
02:30 tot 04:00 Michel de Hey

Met dank aan studenten uitzendbureau StudentenWerk.