Fagget Fairys live on stage featuring CampingDisco


Op pakjesavond, als de daken belopen worden door sterkste witte schimmel van het land, knalt de Campingdisco het dak van de Effenaar er keihard af!


Fagget Fairys + Lustige lola & Weltschmerz + support by campingdisco dj's


Voor deze alweer 7e en extra glimmende editie heeft Eenheidsworst deze Campingdisco helemaal opgepoetst en een nieuw hipper jasje aangetrokken. 

Eenheidsworst heeft de Fagget Fairys (Music For Dreams, Kopenhagen) uitgenodigd! Dit lesbische Deense koppel bestaande uit DJ Sensimilla & MC ENA heeft met hun suggestieve hit “Feed the horse”, een verrassend sterke mix van electro, dubstep, grime, hiphop, balkan beats en baile funk en een onbedoeld toepasselijk nummer te brengen deze avond. Eenheidsworst is dan ook supertrots dat deze twee dames live met hun electro-hiphop-sex-vibe deze speciale Campingdisco zullen aanvoeren.

Met een duidelijk herkenbare nu-disco-feeling door hun poppy electro sound, werken Lustige Lola und Weltschmerz nog steeds elke set toe naar een uitzinnig dansende menigte die graag verrast mag worden met hier en daar een ‘oudje’. De residents van de Campingdisco staan altijd klaar om te pleasen en op te voeden waar nodig. Als knapperige pepernootjes op je tong, leggen zij de plaatjes op.

En zoals je vroeger vijf jaar achter elkaar naar dezelfde camping ging, met dezelfde families, dezelfde bakker en steeds maar weer dezelfde groepjes bij het zwembad, zo is er ook op deze Campingdisco natuurlijk dezelfde pingpongtafel en zijn daar je trouwe Vj’s SchwarzWeide om lekker naar te kijken.

Onze campingfotograaf doet het deze avond een tandje professioneler met een heuse studio in de foyer voor de meest gelikte vakantiekiekjes. Je kunt je ultieme vakantiegevoel in een 'familieportret' vast laten leggen en deze meteen live bekijken op het vj-scherm in de zaal. Natuurlijk stuurt David hem later naar je toe.